Ja nüüd on sügis..

1:44 PM

   
      Näete nüüd! Pool suvest on ilma õigustuseta kirjutamata jäänud.
Suve lõpp oli tempokas, ausalt öeldes on kõik üldse väga kiiresti läinud ja see üllatab mind, kuigi ei tohiks, sest ma ei kanna ju kella käe peal ja ajan argipäevigi sassi, aga mida ma siis üldse tegin juulis/augustis? Võtke seda postitust kui update'i, sest ma üritan teid kurssi viia ja luban ka soodsamat postituste jätku tulevikus.



Meenub, et juuli keskel käisime Positivuse viimasel päeval. Lahkusime päev enne, telkisime kusagil Eesti lõpus-Läti alguses liivaluidetes merekohina saatel, ärkasime vihmaga, sõitsin esimest korda võõrkeelsete siltidega maanteel(ainult 10km, kes neid kilomeetreid ikka loeb!) ja nägin enda pikaaegset lemmikut Grimesi päris oma silmadega, ilma takistava meediumita! Lisaks käisime kuulamas veel selliseid bände/artiste nagu: The Japanese House, Wolf Alice, Cigarettes After Sex ja Iggy Pop. Juuli lõpus jõudis järjekordselt kätte aeg võsule sõita ja nautida viimaseid ilusaid päevi sõpradega. Tõesti oli jutt viimastest ilusatest päevadest. Ära olime kokku kaks nädalat või neliteist päeva ja pool ajast oli väljas vihmane.







August möödus harutades lahti peas keerlevate mõtete lõngakera Tallinnasse kolimisest, üliõppimisest ja muust. Veetsin võimalikult palju aega sõpradega või looduses. Käisin Taevaskojas seiklemas ja perega loomaaias.




See oli üks väga kokkuvõtlik kokkuvõte suve viimastest kuudest. Nüüd olen Tallinnas... Ja uues koolis... Harjun ümber uue elutempoga...Unarusse ma midagi ei jäta, oktoobris kolime pikemaks ajaks uude kohta ning loodetavasti saab paari nädala pärast vaiksemalt võtta, see tõotab rohkem pilte-jutte-postitusi-aktiivsust!

You Might Also Like

0 comments